www.hundenshud.se, info@hundenshud.se, © 2009

 

 

 

 

Nyheter

 

2012-PÅSK

Glad påsk önskas alla nya och gamla kunder!

 

2011-02

Har du en hundtidning och vill recensera boken Hundens Hud i den?

Hör av dig till oss för att se om du kvalificerar för ett gratis-ex!

 

2010-11

Enstaka exemplar av boken Hundens Hud kommer inte längre gå att köpa via denna websida. Vi hänvisar i första hand till de stora internetbokhandlarna - Bokus och Adlibris - som bägge håller konkurrenskraftiga priser. Även din lokala bokhandel kan självfallet ta hem boken via Bokrondellen.

 

Vill du ta in boken för försäljning i egen butik eller djurklinik går fortfarande beställningarna via denna hemsida.

 

Kontoret håller julstängt mellan 2010-12-18 och 2011-01-10.

Vi ber att få önska gamla och nya kunder en riktigt God Jul!

 

2010-04

Kontoret har påsklov och är stängt från långfredag 2 april till måndagen den 12 april. Under denna dagar kommer därför inga beställningar expedieras. Vi önskar våra kunder en riktigt Glad Påsk!

 

2010-03

Tidningen "Brukshunden" recenserar Hunden Hud och ger den strålande maxbetyg:

5 av 5 apportbockar!

 

2010-02:

Vi tar bort fakturaavgiften! Vi har glädjande nog bara haft ärliga och betalande kunder. Därför tar vi nu bort fakturaavgiften som funnits för att täcka kostnader med indrivning av obetalda fakturor.

 

 

Hundens Hud på Stockholmsmässan: Hund 2009!

 

Under helgen 12-13 december fylldes Stockholmsmässan av tusentals hundar och deras hussar och mattar. Jakten på att utse årets Best in show kunde börja! Mässhallarna fylls inte bara med hundar av alla de slag utan också med många utställare - däribland Hundens Hud! Under två intensiva dagar pratade vi om hundars hudsjukdomar och om boken. Glädjande så fick vi ett oerhört positivt gensvar från våra besökare och knöt många nya kontakter. Vi gratulerar Therese Ternblad, vinnare i vår tävling!